Τρίτη , 17 Ιούλιος 2018
Home / Πολιτιστικά Νέα / Στην Υπόλοιπη Ελλάδα / Beautiful Day Music Festival Concert Tour, στη Καρδίτσα

Beautiful Day Music Festival Concert Tour, στη Καρδίτσα

Φεστιβάλ Μουσικής στην πόλη της Καρδίτσας

Παρασκευή 4 Ιουλίου 
SOUL MATES 
https://www.facebook.com/SoulMates.gr?fref=ts
UNDERCOVER band 
https://www.facebook.com/undercoverband2012?fref=ts

Σάββατο 5 Ιουλίου
OPERA CHAOTIQUE 
https://www.facebook.com/operachaotique?fref=ts
GROUND ZERO 
https://www.facebook.com/officialgroundzero?fref=ts

4-5-6 ΙΟΥΛΙΟΥ οι ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ επιστρέφουν!!!

H καλά κρυμμένη ομορφιά δεν βρίσκεται στα καλά κρυμμένα μυστικά, βρίσκεται στα απλά όμορφα πράγματα. Αυτά που είναι μπροστά μας συνεχώς αλλά το μυαλό κυρίως αρνείται να τα αναγνωρίσει, να τα δει, κουρασμένο και αυτό από το ίδιο καθημερινό τοπίο. Αυτά που μας δίνονται απλόχερα λοιπόν είναι τα όμορφα και κάνουν τις μέρες μας καλύτερες, αυτά που είναι δοσμένα με ψυχή και σίγουρα κάνουν τις μέρες μας ξεχωριστές και ομορφότερες.
Μια ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ξεκίνησε πριν 12 μήνες ακριβώς. Ξεκίνησε στη Θεσσαλία με επίκεντρο την πόλη της Καρδίτσας, με τους ήχους κάποιον μουσικών σε κάποιο κεντρικό δρόμο, νωρίς το πρωϊ. Δειλά δειλά αφού κάθε αρχή είναι και δύσκολη με το μέλλον σχεδόν πάντα αβέβαιο αλλά με πολύ μεράκι έδωσε το στίγμα του σε μία πραγματικά «μουσικά αποξηραμένη» Καρδίτσα. Το ίδιο βράδυ το πρώτο Beautiful Day Music Festival ήταν πλέον γεγονός.
Το στοίχημα το κερδίσαμε αλλά ο μεγάλος στόχος τους τελευταίους 12 μήνες ήταν να μη σβήσει η φλόγα και το φεστιβάλ να κρατηθεί ζωντανό και να συνεχιστεί. Ξεπερνώντας όλα τα πιθανά εμπόδια σε μια ατμόσφαιρα με έντονη μυρωδιά μνημονίου με τη συνεχή κρίση να τσακίζει πλέον πολλά χαμόγελα, το φεστιβάλ δηλώνει παρών για δεύτερη συνεχή χρονιά με πολύ μουσική προσφερόμενη δωρεάν από εξαιρετικούς νέους αλλά και παλιούς μουσικούς. Το φεστιβάλ θα έχει και πάλι ελεύθερη είσοδο αφού είναι απαίτηση όλων να προσφέρουμε χωρίς να ζητάμε!!!
Το Beautiful Day Music Festival του 2014 κατάφερε κι άλλα όμορφα να κατακτήσει φέτος.
Άλλαξε χώρο. Ουσιαστικά απέκτησε χώρο και μάλιστα εντυπωσιακό.
10
Η διοργάνωση του 2ου Beautiful Day Music Festival θα γίνει στο πάρκο Παυσίλυπου, έναν επίγειο παράδεισο στο Κέντρο της Καρδίτσας. Έναν από τους ωραιότερους εξωτερικούς χώρους στην Κεντρική Ελλάδα. Το τοπίο δείχνει ιδανικό για να ομορφύνει τη μέρα μας ακόμη περισσότερο.
Εκτός από αλλαγή στο χώρο διεξαγωγής, έχουμε αλλαγή σεναρίου επίσης, καθώς η διάθεση μας κορυφώνεται και η ένταση παρατείνεται με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος το Beautiful Day Music Festival μεγαλώνει σε διάρκεια και μας χαρίζει τρείς μέρες μουσικής και περισσότερους καλλιτέχνες όχι μόνο μουσικούς. Πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν με παράλληλες δράσεις και δρώμενα από ομάδες και καλλιτέχνες οι οποίοι θα μας κρατάνε συντροφιά από το πρωί της κάθε ημέρας.
Όλοι μαζί συντελεστές, καλλιτέχνες, εθελοντές και κοινό θα κάνουμε θόρυβο, θα χορέψουμε, θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε για να κάνουμε τις μέρες μας ομορφότερες και το μόνο σίγουρο είναι ότι με όπλο την ψυχή και το μεγάλο μας χαμόγελο θα τα καταφέρουμε για 2η φορά στο Beautiful Day Music Festival του 2014! 

Περισσότερα Beautiful Day Music Festival

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*