Σάββατο , 18 Αύγουστος 2018
Home / Πολιτιστικά Νέα / Νέα Νάξου / Το σεμινάριο Cocktail της Φραγκίσκος Τροφοδοσίες. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία

Το σεμινάριο Cocktail της Φραγκίσκος Τροφοδοσίες. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία

Με μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο Cocktailτης εταιρίας Φραγκίσκος Τροφοδοσίες σε συνεργασία με την εταιρία TsaknakisBros και την Diageo.

VGL_3783

VGL_3754Το σεμινάριο παρουσίασε ο βραβευμένος bartender Βασίλης Κυρίτσης, ο οποίος ξεδίπλωσε όλες του τις γνώσεις του πάνω στο μπαρ του Elli’sbar-restaurant μπροστά σε 45 εκπροσώπους από τα καλύτερα café, bar και ξενοδοχεία της Νάξου.

Ο εξειδικευμένος bartender μίλησε για ενδιαφέρουσες τεχνικές πάνω στην παρασκευή εντυπωσιακών Cocktail, αποκαλύπτοντας παράλληλα μικρά μυστικά για τέλεια αποτελέσματα. Χρησιμοποιώντας τις πούλπες φρούτων της Mixer, τα λικέρ Giffart και τα ποτά της Diagio παρουσίασε συνολικά 10 ιδιαίτερα και καλοκαιρινά Cocktail που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, συνταγές τις οποίες πήραν γραπτώς οι συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους 22 επιχειρήσεις και 45 εκπρόσωποι αυτών, οι οποίοι εγκωμίασαν την προσπάθεια των διοργανωτών, χαρακτηρίζοντας την ως αναγκαία για τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού και σαν πρωτοβουλία πολύ πρωτοποριακή.

Το νησί μας έχει αποκτήσει μεγάλη αναγωρισημόντητα και είναι στο χέρι μας να το αναδείξουμε σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς. Βασικός παράγοντας ανάπτυξης είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες και κατά συνέπεια οι ίδιοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις.

Σαν Φραγκίσκος Τροφοδοσίες βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον επαγγελματία που νοιάζεται για την επιχείρησή του. Η προσπάθειά μας έγκειται στο τον να βοηθάμε με κάθε τρόπο  να εξελίξει την δουλειά του προς το καλύτερο. 

Βαγγέλης Φραγκίσκος

Σημειώνεται πως αυτό είναι το 2ο σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρία Φραγκίσκος μέσα στο 2014 ύστερα από το εκπαιδευτικό σεμινάριο γαστρονομίας και σύγχρονης κουζίνας «Η παράδοση στο 21ο αιώνα».

 

Κείμενο: Wavent.gr
Φωτογραφίες: Ιωάννα Λιζάρδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*