Τρίτη , 17 Ιούλιος 2018
Home / Αφιερώματα Εκδηλώσεων / Αθλητισμός / Ο ΠΑΣ Νάξου στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΣ Νάξου στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετείχε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μανόλη Μαργαρίτη και τον προπονητή της ομάδας κ. Πέτρο Μαράκη.

diethnes_synedrio1Σημαντικές εισηγήσεις έγιναν  από Έλληνες και ξένους που συμμετέχουν ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου, από διάφορα πόστα.

Ο Πρόεδρος Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, EPFL), ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο της Αθήνας, συνέχισε αναλύοντας τα σημαντικά κομμάτια για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Για τον οποιονδήποτε αγαπάει τον αθλητισμό είπε, η Αθήνα είναι ιδιαίτερο μέρος. «Είναι η πρωτεύουσα του αθλητισμού. Η Ελλάδα έχει γίνει παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη. Είναι και θα παραμείνει στο μέλλον ένας σημαντικός παίκτης του ποδοσφαίρου.

Η Αθήνα είναι προεδρεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η προεδρία θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη. Η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο να παίξει. Θα πρέπει να πετύχει συμφωνία των 28 μελών της Ε.Ε. για το μέλλον του αθλητισμού »

Πολλές εισηγήσεις είχαν σαν θέμα και σημείο αναφοράς τις μικρές ηλικίες, τις ακαδημίες και την ορθολογική τους ανάπτυξη.

Παρών ήταν και ο κ. Γιάννης Ζαρώτης – Αθλητικός Ψυχολόγος (που θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στη Νάξο για την επιμορφωτική ημερίδα του ΠΑΣ) ο οποίος μίλησε για την ψυχολογική ανάπτυξη των νεαρών παικτών στις ακαδημίες και παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο αυτό γίνεται, σε όλες τις ηλικίες.

IMAG0144 (2)ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

syn.Typou1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*